Hvad kan vi hjælpe med?

Dine første dage i jobbet

Der er meget at forholde sig til og huske de første dage på jobbet. Her kan du læse lidt om, hvad vi gør for, at du får de informationer, du har mest brug for, så du kan komme godt fra start og i gang med arbejdsopgaverne

Første dag

Den første dag på jobbet vil du blive modtaget af din leder og dine kolleger, som vil vise dig rundt og introducere dig til de personer, som du kommer til at arbejde mest sammen med i det daglige. 

Introduktion til dit arbejdssted

Din leder eller en kollega vil introducere dig til arbejdsopgaverne, arbejdspladsen, organisering af arbejdet, it-systemer, og hvad du ellers har brug for at vide for at kunne komme i gang med arbejdet.

Introduktion til Ishøj Kommune

Hvad vil det sige at være en del af kommunens største arbejdsplads med over 2000 kolleger? 

Du kan lære kommunen bedre at kende som organisation her på siden, under 'Om kommunen' på ishoj.dk og ved at læse folderen 'Velkommen til Ishøj Kommune'.

Introduktionsdag

Senest tre måneder efter, at du er begyndt i dit nye job, bliver du inviteret med på en fælles introduktionsdag for alle nye medarbejdere og ledere. 

På dagen vil du blandt andet blive præsenteret for kommunens værdier og politikker, som har betydning for dit arbejde i kommunen.

Kontakt

HR

Ishøj Store Torv 20, 2. sal
2635 Ishøj

hr@ishoj.dk

Tlf. 43577575

Senest opdateret 3. juni 2015